17.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Conferința Antidrog: „Educația – Element Esențial în Prevenția Consumului de Droguri

Știri din Județ

Pe data de 23 mai 2024, la ora 13:00, va avea loc o conferință importantă pe tema prevenirii consumului de droguri, organizată de Asociația Marea Lojă Națională din România în colaborare cu Ministerul Educației. Evenimentul se va desfășura la Hotel Ramada și va aduce în prim-plan problematica flagelului drogurilor, cu accent pe rolul educației în combaterea acestui fenomen.

Prof. univ. dr. Cătălin Țone, un expert recunoscut în domeniul educației și al prevenirii consumului de droguri, va modera conferința. Drogurile reprezintă un flagel mai actual ca niciodată, cu o evoluție exponențială. Momentul de satisfacție aparentă de astăzi este precursorul dezastrului de mâine.

Obiectivul principal al conferinței este de a evidenția rolul crucial pe care educația îl joacă în prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor. Organizatorii își propun să aducă laolaltă experți, profesori, părinți și tineri, pentru a discuta soluții viabile și a crea o rețea de sprijin eficientă împotriva acestui fenomen.

Intrarea la eveniment este liberă, oferind astfel oportunitatea tuturor celor interesați să participe și să contribuie la acest dialog important. Partenerul media al evenimentului este SCHWARZ Gruppe Int, care sprijină inițiativele de prevenire a consumului de droguri prin educație.

Vă așteptăm cu drag să participați la acest eveniment și să ne alăturăm eforturilor de prevenire a consumului de droguri prin educație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri