29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Tinerii sibieni pot participa la ateliere de teatru, handmade și diferite tematici în cadrul proiectului „Tineri Creatori”

Știri din Județ

În perioada mai – iunie Asociația Internațională de Tineret BECOME implementează la Centrul de Tineret din Sibiu proiectul Tineri Creatori.  Proiectul își propune realizarea unor ateliere handmade corelate cu derularea unor ateliere de teatru, respectiv, ateliere cu diferite tematici inspirate de perioada anului in care se desfășoară acestea. În acest sens toate activităţile extracuriculare se vor desfăşura alături de artiști cu experiență în lucrul cu tinerii și vor contribuie în mod original la dezvoltarea creativității, a imaginaţiei, a talentului și a personalității tânărului.

“Atelierele se vor desfășura la Centrul de Tineret din Sibiu și vor fi structurate in module. Luna mai va fi dedicată atelierelor de creație floristică, iar luna iunie va fi dedicată jocului și măștii.  Actul artistic, in toate formele sale, nu este doar frumos si relaxant, el poate fi utilizat și în procesul de educație sau ca terapie, fiind un instrument de dezvoltare a intelectului sau de vindecare a minții si a sufletului. În cadrul proiectului vom vorbi despre emoții (pozitive sau negative), despre teama de a fi judecat de ceilalți, despre imagini, joc, culoare, muzica, etc și vom exersa toate acestea cu fiecare participant.

Prin activitățile și acțiunile asociației BECOME ne propunem să facem din comunitatea în care trăim un loc mai frumos” a spus Cătălin Grigoraș președintele asociației BECOME.

Proiectul Tineri Creatori este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor