26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

O mamă acuză autoritățile sibiene de abuz. Un document nesemnat a făcut-o consumatoare de droguri!

Știri din Județ

Situație alarmantă la Sibiu. O mamă acuză Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, dar și Tribunalul Sibiu de unele decizii ciudate date în dosarul său de custodie a copilului. Din cauza unui document nesemnat și neasumat de instituție, o mamă a ajuns peste noapte ca fiind consumatoare de droguri, pierzând custodia copilului.

Documentul emis de SCCO Sibiu, dar nesemnat de șeful instituției, a ajuns probă în dosarul civil de custodie. Din cauza acelui document, prin care se atesta faptul că mama copilului „are preocupări pe linia consumului de droguri”, Tribunalul Sibiu i-a dat câștig de cauză tatălui. Este ciudat cum în cazul unor dovezi îndoielnice, judecătorii au hotărât să se „joace” cu soarta unui copil nevinovat, în vârstă de doar 5 ani. Tatăl copilului este un cunoscut avocat.

„Când a fost interogat la proces, l-a întrebat judecătoarea de unde știe de treaba cu drogurile, a depus la instanță o poză cu mine vapând, a zis că nu sunt discretă cu consumul de droguri. După a zis că m-a văzut cu pupilele dilatate, că nu sunt coerentă, după că are niște prieteni care au dosare penale în care sunt menționată. Nu am înțeles dacă prieteni prin poliție sau avocați”, susține femeia în fața reporterilor Context.ro.

Publicitate
FOTO CONTEXT.RO

Judecătoarele de apel Alina Veștemean și Gilda Cristina Dancu au acceptat un înscris nou în cadrul unei căi de atac, ceea ce nu poți să faci – au acceptat o probă nou adusă la instanță, ba mai mult, a sosit această hârtie nesemnată și în mod normal nefiind vorba de o infracțiune, fiind o chestie așa de privată, să zici de o persoană că e consumator, trebuie să ai o bază”, a adăugat mama copilului pentru context.ro 

După ce a pierdut procesul, mama copilului a mai avut un șoc! Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba-Iulia și de la DIICOT, i-au transmis că nu figurează în evidențele” instituțiilor cu dosare penale pe tema drogurilor. Cerând mai multe detalii, prin insistențe, mamei i s-a comunicat că totul a fost de fapt o greșeală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu