17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Adrian Bibu, candidat PNL la Primăria Sibiu: Centre Educațional Smart în cartiere (PE)

Știri din Județ

De mult timp trăiesc cu convingerea că unul din lucrurile necesare în Sibiu este înființarea de Centre Educaționale Smart în diverse cartiere. Un Centru Educațional Smart înseamnă o clădire în care să funcționeze atât școala primară și gimnazială, cât și o grădiniță și o creșă.


Construit pe un teren de 24.000 mp, centrul include o Grădiniță cu 350 de locuri și o curte interioară verde, îngrădită, cu suprafața de 600 mp, o Școală pentru 850 de elevi din clasele 0-8, prevăzută cu o curte interioară privată și zone pentru sport și recreere, cu suprafață totală de 4.400 mp. Un corp de clădire este destinat laboratoarelor, și are suprafața de aproape 900 mp.

Datorită Centrelor Educaționale Smart, părinții nu vor mai fi nevoiți să petreacă mult timp în trafic pentru a-și duce copiii în diverse instituții de învățământ. Iar acesta poate fi un prim pas în decongestionarea traficului din Sibiu, alături de alte soluții precum: centura velo pentru biciclete, autobuze școlare sau regândirea sensurilor unice.

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri