19.1 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Peste 200 de iubitori de animale la prima paradă cu căței și tatuaje din Sibiu. Câștigătorii sunt sibieni

Știri din Județ

Peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje la prima paradă a căţeilor din Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo. Câştigătorul paradei, Ţuchi, un căţel abandonat în judeţul Sibiu, dar care deja a pozat pentru reclame în SUA

Peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje din ţară şi străinătate au participat la prima paradă a căţeilor care a avut loc sâmbătă seara, pe Strada Cetăţii, supranumită şi „Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, în cadrul celei mai vechi convenţii de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo.

Printre participanţii care au defilat pe covorul roşu în faţa Sălii Thalia s-a numărat şi Nes, una dintre cele mai tatuate femei din lume, venită din New York (SUA) pentru Transilvania Tattoo Expo Sibiu, dar şi un cuplu de ucrainieni, cu un căţel care a atras toate privirile cu ţinuta sa.

Publicitate

Denisa Gruncă sibianca care s-a remarcat în ultimii ani cu creaţiile ei inedite, practic a creat peste o sută de genţi unicat în atelierul său, acum a reuşit împreună cu căţelul ei să câştige marele premiu şi locul întâi la inedita paradă, organizată în premieră la Sibiu. Aceasta împreună cu Ţuchi au fost însoţiţi pe covorul roşu, de băieţelul Denisei. Ţuchi, un căţel abandonat în urmă cu şase ani în satul Daia din judeţul Sibiu şi salvat de Denisa Gruncă, urmează să apară în reclame în SUA, la accesorii pentru câini. Juriul a ales câştigătorii primelor trei locuri la paradă, în funcţie de aplauzele primite de fiecare participant.

„Ţuchi s-a născut vedetă, dar eu m-am ocupat de educaţia lui. Pe Ţuchi l-am luat dintr-un sat, Daia, când avea patru luni, acum are aproape şase ani şi a fost primul nostru „copil”. Noi am salvat acest căţel, după ce toată familia lui a murit călcată de maşini, el a fost singurul supravieţuitor. Este prima dată când participă la orice, acum o săptămână a câştigat un casting pentru o firmă din SUA, să prezinte zgăzi şi lese. Eu sunt pentru salvarea animalelor, orice să nu cumperi câini, sunt atâtea animale abandonate în centre şi putem face ceva. Sper să se schimbe legea, bietele animale stau 14 zile în centre după care sunt… nu vreau să zic ce sunt, dar să se schimbe legea şi să facă ceva Parlamentul”, a declarat Denisa Gruncă, stăpâna căţelului Ţuchi, câştigătorul paradei căţeilor şi tatuajelor.

Instructoarea canină, Deborah Farao, invitată de către organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul tatuator Ovidiu Popârţan, la această ediţie, a organizat nu doar antrenamentele gratuite, dar a avut şi ideea acestei parade în premieră pentru Sibiu.

Ăștia aţi fost voi, inima Sibiului meu frumos. Oameni care v-ați adunat din dragoste de căței, oameni care s-au respectat, ajutat, apreciat, aplaudat reciproc. Oameni care iubesc oameni și câini. Voi sunteți Sibiul inimii mele.  Aici, la parada Rock’n’Bark în cadrul Transilvania Tattoo Expo , Am organizat prin Dogdharma – Reabilitare și dresaj Canin în premieră pentru Sibiu o paradă de tatuaje și de căței care a atras 200 de oameni. Stăteam om în om dar cu bun simț și respect. Minunat! Îi mulțumesc în primul rând lui Ovidiu Popartan pe care l-am cunoscut acum 2 săptămâni, l-am chemat la o cafea și într-un timp așa scurt, am pus pe picioare toate evenimentele cu cățeii la care ați participat! Îi mulțumesc pentru mâna liberă și încredere în organizare dar și pentru cel mai rock’n’roll covor roșu din lume! Lui Hora Rockx îi mulțumesc pentru cel mai tare show pe care îl puteam avea. Ne-a energizat și încălzit cu vocea lui și am râs copios la glumele lui”, a transmis Deborah Farao, după eveniment. 

Cea de a 12-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo continua duminică, începând cu ora 13.00, la Sala Thalia din Sibiu, în faţa acesteia şi lângă Turnul Gros. De la ora 14.00 începe şedința de dresaj de grup pentru câini pui, iar de la ora 15.00, cea pentru căţeii pui. Aceste şedinţe sunt gratuite.

Ediţia din acest an aduce la Sibiu şi o expoziţie de motociclete de colecţie, pe cei din Asociaţia Culturală Geto-Dacii din Moldova. De asemenea iubitorii de artă sunt aşteptaţi să vadă pictură live în fiecare zi cu Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan. 

Duminică este ultima zi în care vă puteţi tatua la Transilvania Tattoo Expo sau puteţi să-I vedeţi pe Joe Smith şi pe Nes, aflaţi prima dată la un festival de tatuaje din România. Cei doi au venit din SUA şi sunt colecţionari de tatuaje: Joe este un artist foarte apreciat, dar şi cu multe tatuaje, printre puţinii care realizează tatuaje în ochi, iar Nes este una dintre cele mai tatuate femei din lume. Duminică seara este festivitatea de premiere, când se vor decerna trofeele cele mai importante ale evenimentului. 

Biletele au fost puse în vânzare pe www.ambilet.ro, la preţul de 20 de lei/zi, dar se găsesc şi la intrare în Sala Thalia. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri