20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif (PSD): La Dumbrăveni, Poplaca, Cisnădie, Alma, Dârlos, Gura Râului, Râu Sadului și Sadu (PE)

Știri din Județ

Stradă cu stradă, zi de zi, suntem alături de cetățenii din județul nostru. Mergem cu inima deschisă și discutăm cu toți oamenii întâlniți, iar celor pe care nu-i găsim acasă le lăsăm în cutia poștală pliante în care le explicăm ce am făcut și ce vrem să facem pentru ei.

Ne bucură foarte mult faptul că oamenii ne apreciază și spun că suntem singurul partid ai cărui membri merg din casă în casă. Oamenii apreciază faptul că nu apelăm la ei doar în campaniile electorale, ci i-am vizitat constant, în ultimii patru ani.

Am fost, zilele trecute, în Dumbrăveni, oraș pe care primarul Dârloșan Emil efectiv l-a transformat într-un oraș modern, european.

La Poplaca, primarul Vasile Budin nu are adversar!

În Cisnădie, Florea Gabriel, cu o carieră ireproșabilă în spate, cu experiență în administrația publică locală (pentru că este consilier local), a demonstrat că poate performa la nivel înalt, până de curând îndeplinind funcția de subprefect al județului Sibiu, la care a trebuit să renunțe pentru a putea intra în competiția electorală pentru Primăria orașului Cisnădie. Oamenii din Cisnădie au mare încredere în candidatul nostru.

La Alma, viceprimarul Lepădat Valer a reușit să adune o largă majoritate în jurul lui și pleacă în bătălia electorală ca favorit. Este un profesionist, un om bun la suflet, un om muncitor, care întotdeauna își face timp să discute cu oamenii.

La Dârlos, Boilă Ovidiu Iulian a demonstrat că este un bun administrator, conduce o afacere de familie de succes și cu siguranță va face același lucru și la Primăria comunei. Are alături de el cea mai bună echipă de consilieri.

În Gura Râului, Hanzu Marius, președintele organizației locale PSD, a construit o echipă de consilieri extrem de puternică, iar pentru funcția de primar îl susținem pe candidatul independent Zav Ioan Toma. Aici există o foarte mare dorință de schimbare, din partea oamenilor, iar candidatul susținut de noi va fi primarul comunei Gura Râului.

La Râu Sadului, candidatul nostru Dancu Ionel, președintele organizației locale, a reușit să strângă o echipă numeroasă în jurul său. PSD va da noul primar al comunei: Dancu Ionel, un om tânăr, cu viziune.

În Sadu, Hanea Dumitru, un om cu o carieră profesională de succes, bun manager al tuturor instituțiilor pe care le-a coordonat, și-a constituit o echipă de consilieri valoroasă, cu care va câștiga un număr important de voturi.

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu