22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

Cazul de la Marpod ia amploare. Parchetul și Poliția au intrat pe fir

Știri din Județ

După ce ziarul Sibiu Independent a dezvăluit aseară faptul că la Marpod mai mulți cetățeni spun că au fost agresați de primarul Sebastian Dotcoș, tatăl acestuia, fost primar, și echipa lor de consilieri, astăzi Inspectoratul Județean de Poliție ne-a transmis că s-au început cercetările în acest caz sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Agnita.


„Referitor la aspectele prezentate în articolul Analiză Alegeri Locale 2024: Dinastia Dotcoș face legea la Marpod. Cu forța?, vă informăm că, la data de 1 iunie a.c., la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urmare a plângerilor înaintate de către doi bărbați din Marpod prin care sesizează că, la aceeași dată, în jurul orei 17.30, ar fi fost agresați de către alți doi bărbați, pe fondul unui conflict spontan. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.”, ne-a transmis Elena Welter de la biroul de presă al IPJ Sibiu.

Publicitate

Primarul Sebastian Dotcoș, junior, ne-a transmis și el un comunicat drept la replică și un video de la incident. Dar acest video este tăiat și nu arată tot incidentul. Conform martorilor cu care am discutat și a plângerilor penale ce se vede în filmarea prezentată de primar este DUPĂ ce acesta și echipa lui au agresat doi cetățeni. În filmare se vede REACȚIA respectivilor cetățeni care acuză că primarul și echipa sa i-au bătut.

Cât privește Juniorul Sebastian Dotcoș, numit primar de tatăl său fără să treacă prin scrutinul votului electoral, cum a arătat SIBIU INDEPENDENT într-o anchetă, acesta dorește să primească scuze publice de la ziarul nostru pentru articolul de opinie. Ne pare rău să îi transmitem primarului Junior că articolele de opinie, așa cum este și respectivul marcat, nu impun publicarea dreptului la replică. Totuși noi am făcut-o. Cât privește scuzele publice, le vom da, în funcție de soluționarea dosarului penal deschis de procurori. Din fericire, acțiunile de intimidare nu funcționează la presa din Sibiu, pentru că nici Sibiul nu este comuna Marpod, unde, se pare, unii fac legea, cum vor ei.

CITIȚI ȘI: MARPOD: Caracatița rudelor și prietenilor familiei Dotcoș a cumpărat terenurile comunei la preț de nimic

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Bravo Sorinel&Co! Acum zornăie și cătușele pe Victoriei. Asta e pohta ce ai pohtit? La ce oameni te-ai înconjurat, putem doar: Succes maxim! Director general al ULBS care ia la pumni oamenii pe stradă. Așteptăm cu interes telenovela cu Sebi și cele ce vor urma. Având în vedere că știm cu toții cât de obsedat (până la patologic) ești de propria imagine, am vrea să vedem și niște măsuri concrete. Ne-am cam saturat să ne trateze tovarășul Sebi ca pe angajații primăriei sătești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri