17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Sinucidere la Cisnădie. Era tatăl vitreg al lui Mario, băiețelul care a sfârșit tragic la Turnu Roșu

Știri din Județ

Tragedie fără margini în familia lui Mario, băiețelul de doar 13 ani care a ales să-și ia viața, acum 6-7 luni, într-o locuință din localitatea sibiană Turnu Roșu. Tatăl vitreg al băiatului s-a spânzurat ieri, într-o casă din orașul Cisnădie.

În 16 noiembrie 2023, copilul a recurs la extremul gest din cauza relelor tratamente la care era supus chiar de către cea care i-a dat viață. Îndurerată și cu o mulțime de traume, sora băiețelului a ales să vorbească cu reporterii Sibiu Independent și să-i expună comportamentul crud al mamei. Mai multe puteți afla aici!

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, ieri, în jurul orei 14:30, tatăl vitreg al lui Mario, în vârstă de doar 42 de ani, a fost găsit spânzurat în casa sa din Cisnădie. Apropiații bărbatului au declarat exclusiv pentru ziarul Sibiu Independent faptul că bărbatul a suferit o decepție în dragoste, despărțindu-se recent de concubina acuzată de rele tratamente asupra lui Mario și a surorii lui. Iulian, bărbatul găsit fără suflare la Cisnădie ar fi fost supus și el torturii din partea concubinei, de multe ori aceasta lovindu-l puternic peste cap și corp. Mama copiilor și-ar fi găsit alt iubit recent și a ales să pună capat relației de câțiva ani cu acesta.

Din cauza relelor tratamente, dar și a despărțirii, tatăl vitreg al lui Mario a fost internat luna trecută la Spitalul de Psihiatrie Sibiu, unde a stat câteva zile. După ce a ieșit, a avut în continuare necazuri și supărări, acesta alegând să-și curme viața. Apelul la 112 a venit din partea unui prieten care nu reușea să mai dea de Iulian.

Conform IPJ SIBIU, la data de 3 iunie a.c., în jurul orei 14:30, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit decedat în imobilul în care locuia, în Cisnădie. Din primele cercetări efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii că ar fi fost victima unei infracțiuni săvârșite cu violență.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU, Elena Welter

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu