spot_img
15.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Copil găsit spânzurat în localitatea Turnu Roșu, județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un copil în vârstă de aproximativ 13 ani a fost găsit spânzurat, în această seară, într-o locuință din localitatea Turnu Roșu din județul Sibiu.

Publicitate

La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de prim-ajutor, dar și de Poliție. Oamenii legii încercă să afle cu exactitate ce l-a făcut pe copil să-ți pună capăt zilelor. Din primele informații obținute de jurnaliștii Sibiu Independent, copilul ar fi avut ceva probleme la școală iar părinții l-ar fi pedepsit. Aceștia l-ar fi trimis să stea în baie, acesta fiind găsit spânzurat de boiler. Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 18:00, medici încercând timp de mai bine de 40 de minute să-l resusciteze. Sătenii spun că nu este prima dată când copilul era pedepsit sever de către mama sa.

Conform informațiilor exclusive Sibiu Independent, copilul în vârstă de 13 ani mai are o soră, dată în îngrijire, de aproximativ șase luni, unei familii din Gura Râului. Aceasta are 18 ani și a declarat pentru Sibiu Independent faptul că a dus o copilărie de calvar, fiind bătută și înfometată. Aceasta a declarat că erau ținuți inclusiv în lanțuri și forțați să mintă profesorii că s-au lovit accidental, asta pentru a nu atrage atenția autorităților.

„Un echipaj SMURD cu medic și echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgență în localitatea Turnu Roșu pentru acordarea de asistență medicală unui minor inconștient în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel medicul a declarat decesul acestuia.” a declarat Slt. Andreea Ștefan, – ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)