spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV – Sora fratelui spânzurat în Turnu Roșu, mărturie cutremurătoare despre părinți

Știri din Județ

Publicitate

Sora copilului în vârstă de aproximativ 13 ani, găsit spânzurat ieri seară, într-o casă din localitatea Turnu Roșu din județul Sibiu, RUPE TĂCEREA.

Publicitate


Încă de aseară, în stare de șoc, adolescenta, în vârstă de 18 ani, ne-a trimis un mesaj audio prin care relata relele tratamente de care a avut parte atunci când a locuit alături de mama sa, dar și de tatăl său vitreg. Aceasta este luată în îngrijire, de aproximativ 6 luni, de o familie din Gura Râului. Aici, și-a găsit în sfârșit liniștea. Însă veștile din Turnu Roșu o îngrozesc. Vrea să o salveze pe cealaltă soră, de care îi este teamă că, din cauza unor astfel de tratamente, își va lua și ea viața.

„Nu am dus o viață deloc bună cu părinții mei, Ne-a pus pe lanțuri și pe sticlă și ne dădea mâncare rece. Mergeam la școala toată vânătă la ochi și eram plină de sânge pe mâini și pe picioare. M-a pus să mint profesorii că am căzut, că altfel mă bate. Mi-a dat foc la păr și mi l-a tăiat cu cuțitul. Mai am o soră, ajunge și ea să-ți ia viața. Doamne mulțumesc că am scăpat din mediul acela.” a transmis pentru Sibiu Independent

Referitor la ziua de ieri, conform informațiile Sibiu Independent, copilul în vârstă de 13 ani ar fi fost pedepsit și trimis să stea în baie. Câteva ore mai târziu, acesta a fost găsit spânzurat de boiler. Medicii au încercat timp de mai bine de 40 de minute să-l resusciteze însă fără rezultat.

Sătenii spun că nu este prima dată când copilul era pedepsit sever de către mama sa. La fel, au fost raportate prin comunitate mai multe certuri venite din casa în care s-a produs tragedia. Tocmai de aceea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu a demarat o anchetă. Îngrijorător este și faptul că deși copii au mers la școală loviți și plini de sânge, nici un cadru didactic nu a realizat un minim de investigație sau să apeleze la autoritățile competente.

„DGASPC Sibiu s-a autosesizat cu privire la acest caz, urmând a face verificări în acest caz.
La nivelul DGASPC nu au existat sesizări cu privire la suspiciuni de abuz, neglizare,exploatare asupra minorului. Se evaluează situația familiei alături de celelalte autorități: primăria T.Rosu și Politia orașului Tălmaciu”
a transmis DGASPC Sibiu

Conform informațiilor exclusive Sibiu Independent, copilul în vârstă de 13 ani mai are o soră, dată în îngrijire, de aproximativ șase luni, unei familii din Gura Râului. Aceasta are 18 ani și a declarat pentru Sibiu Independent faptul că a dus o copilărie de calvar, fiind bătută și înfometată. Aceasta a declarat faptul că erau ținuți în genunchi, pe lanțuri. Aceștia erau apoi forțați să mintă profesorii că s-au lovit accidental, asta pentru a nu atrage atenția autorităților.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer