21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Avarie majoră la rețeaua de apă din cartierul Ștrand din Sibiu

Știri din Județ

Avarie majoră în această dimineață la o sistemul de alimentare cu apă de pe strada Aaron Cotruș din municipiul Sibiu. În jurul orei 06:00, conducta din cartierul Ștrand a cedat iar apa a inundat subsolul unei case.

La fața locului pompierii ISU SIBIU s-au deplasat cu patru motopompe, o autospecială de stingere și una de primă intervenție. De asemenea, la fața locului intervine și o echipă de la Apă Canal care au oprit magistrala de apă.

În aceste momente se lucrează pentru evacuarea apei din subsolul locuinței.

Publicitate

„În vederea efectuării lucrărilor de remediere, prin manevrele efectuate, se vor înregistra reduceri importante de presiune până la întreruperea totală a apei în cartierele : Strand I și II , zona cuprinsa în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, orașul de jos ( Piata Cibin, Turnului, 9Mai, Constitutiei, Piata Garii, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii ). Echipele Apa Canal Sibiu au demarat de urgentă lucrările de remedierea a avariei și au efectuat manvrele necesare de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă. Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce vor fi stationate in cartierele afectate sau pot fi solicitate prin Dispeceratul Apa Canal. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777 sau Call Center 0269962. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Call Center – 0269962 sau Dispecerat – tel. 0269/222.777.” transmite APĂ CANAL SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri