17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Florian Giubega, candidat PSD la Primăria Sibiu: Am ales un suflu tânăr

Știri din Județ

Candidatul PSD la postul de primar al municipiului Sibiu, liderul municipal al PSD, Florian Gheorghe Giubega, a declarat duminică la ieşirea de la urne că „a ales un suflu tânăr”.


„Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, (…) colegilor mei. Astăzi am ales la Primăria Municipiului Sibiu un suflu tânăr, o echipă competentă, energică. Cred că sibienii au nevoie de mai multă atenţie din partea noastră pe durata întregului mandat. La Consiliul Judeţean am ales o echipă competentă, muncitoare, capabilă care a demonstrat acest lucru în cei patru ani de zile şi nu numai. Iar la Parlamentul European, o echipă care a reprezentat cu mândrie ţara şi care s-a zbătut şi a adus cele mai bune rezultate aşa cum ni le dorim cu toţii”, a spus Florian Gheorghe Giubega.

Nouă candidaţi luptă duminică pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, unde este cea mai mare concurenţă pentru un post de primar din judeţ. Pentru Primăria Sibiu candidează primarul în funcţie, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România – FDGR), Ciprian Faraon (Partidul Umanist Social Democrat); lidera judeţeană a USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu (Alianţa Dreapta Unită); administratorul public al Consiliului Judeţean, liderul municipal al PNL Sibiu, Adrian Bibu; preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Patrioţilor, Cristian Marinescu; Ioan Ştefan Zară (Partidul Ecologist Român), liderul municipal al PSD Sibiu, Gheorghe Giubega, liderul judeţean al AUR Sibiu, deputatul Sebastian Suciu şi independentul Lucian Găvozdea.

Sursa: Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu