31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Un adolescent din Mediaș a dispărut de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 15 ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 8 iunie, în jurul orei 21.30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 7/8 iunie, în jurul orei 01:00, fiul său, BUMBU DORU DANIEL DENIS, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 172 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr șaten.

La momentul plecării, minorul purta adidași de pânză de culoare albastră, pantaloni tip trening de culoare alba cu desene negre neidentificabile, tricou în două culori (alb și negru) cu o inscriptie de tip tribal.

Semne particulare: pe dosul mâinii drepte are un tatuaj tip coroană vizibil.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minorsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia