19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Astrid Fodor: Am votat PENTRU cu gândul la Sibiu și sibieni

Știri din Județ

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, candidat pentru un nou mandat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), a declarat duminică, la ieşirea de la vot, că a votat pentru cu gândul la Sibiu şi la sibieni.


„Am votat pentru cu gândul la Sibiu şi la sibieni. Am votat pentru o dezvoltare în continuare coerentă a acestui oraş, pe bază de proiecte care sunt nu doar frumoase, dar sunt realizabile şi care sunt necesare Sibiului şi care au la bază strategiile noastre de dezvoltare pe care le-am elaborat, administraţia publică locală împreună cu comunitatea noastră. Vorbim de Consiliul Local. Am votat pentru o echipă care pentru mine reprezintă garanţia că îşi vor respecta votul, jurământul, mai bine spus, pe care îl vor depune la constituirea Consiliului Local, la şedinţa de constituire. Şi aici am în vedere faptul că sunt convinsă că această echipă va depune toate eforturile şi toată puterea şi abnegaţia în interesul oraşului şi al cetăţenilor, al locuitorilor acestui oraş. În ce priveşte alegerea primarului, am votat pentru un profesionist în administraţie, o persoană cu experienţă, o persoană devotată Sibiului şi sibienilor şi care a dovedit aceasta prin fapte şi nu prin vorbe. Referitor la Parlamentul European, am votat pentru o Europă puternică şi unită, dar unită în diversitate. Sper că cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European nu vor pierde niciodată din vedere interesele României (…)”, a spus Astrid Fodor.

Publicitate

Nouă candidaţi luptă duminică pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, unde este cea mai mare concurenţă pentru un post de primar din judeţ. Pentru Primăria Sibiu candidează primarul în funcţie, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România – FDGR), Ciprian Faraon (Partidul Umanist Social Democrat); lidera judeţeană a USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu (Alianţa Dreapta Unită); administratorul public al Consiliului Judeţean, liderul municipal al PNL Sibiu, Adrian Bibu; preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Patrioţilor, Cristian Marinescu; Ioan Ştefan Zară (Partidul Ecologist Român), liderul municipal al PSD Sibiu, Gheorghe Giubega, liderul judeţean al AUR Sibiu, deputatul Sebastian Suciu şi independentul Lucian Găvozdea.

Sursa info: Agerpres

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic