17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Paul Porr, preşedintele FDGR mulțumește alegătorilor care au votat candidaţii de etnie germană, cât şi celor care nu i-au votat

Știri din Județ

Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Porr, a declarat, marţi, că formaţiunea pe care o conduce a obţinut cinci posturi de primar în judeţele Sibiu şi Satu Mare şi a mulţumit atât alegătorilor care au votat candidaţii de etnie germană, cât şi celor care nu i-au votat.


„Aş vrea să mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată, reprezentanţilor FDGR la nivel de judeţ şi oraş şi vreau să mulţumesc şi celor care nu ne-au votat pentru faptul că s-au prezentat la vot. În ceea ce priveşte situaţia la nivelul ţării, avem o situaţie foarte bună în judeţul Satu Mare, unde am câştigat patru primării şi câteva locuri de consilieri locali, iar faţă de acum patru ani situaţia (…) e mai bună în Braşov şi în judeţul Timiş. În Braşov nu am avut niciun consilier, iar acum avem la nivelul municipiului, iar în Timiş acum avem doi consilieri”, a spus Paul Porr.


Acesta a susţinut conferinţa de presă alături de primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, realeasă de către sibieni să conducă Primăria încă patru ani, dar şi alături de alţi doi candidaţi.

Publicitate

Citeşte şi Sibiu: Primarul reales Astrid Fodor îşi doreşte şi un viceprimar de la FDGR; ea a fost felicitată de preşedintele Iohannis

Sursa: agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic