14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Sibiu Streetball se desfășoară pe terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai”, între 15-16 iunie

Știri din Județ

Turneul de baschet 3×3 Sibiu Streetball revine în luna iunie cu o nouă ediție a îndrăgitului eveniment, care anul acesta ajunge la cea de-a 12-a ediție. Organizatorii respectă și anul acesta tradiția, astfel că evenimentul sportiv se va desfășura pe terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai” de la Sala Transilvania, în 15 și 16 iunie.

Organizatorii au dat deja startul înscrierilor. La Sibiu Streetball se vor putea înscrie, până pe 13 iunie, sportivi la următoarele categorii: U10, U13, U15, U16 Feminin, U18, Open Masculin și Open Feminin. Înscrierile se pot face pe pagina fiba3x3.com, accesând următoarea adresă: https://play.fiba3x3.com/events/74082e8e-5010-4cfa-a357-d384af36f56a.

„Ne pregătim pentru o nouă ediție a turneului cu speranța că anul acesta vremea va ține cu noi, astfel încât să putem păstra locația devenită deja tradiție – terenul de baschet Elemer Tordai. Faptul că acest turneu aduce atât de multă bucurie atât sportivilor, cât și privitorilor și mai ales că pentru unii dintre baschetbaliștii participanți turneul a fost o rampă de lansare spre competiții de amploare ne onorează și ne oferă energia necesară pentru a organiza în fiecare an evenimentul”, au declarat organizatorii Sibiu Streetball.

Publicitate

Terenul de baschet 3×3 pe care se va desfășura Sibiu Streetball este conform standardelor FIBA, fiind dotat cu instalație cu nocturnă, instrumente de joc profesionale, precum și cu o tribună de 60 de locuri destinată sportivilor. Organizatorii vor amplasa o tribună de 200 de locuri pentru spectatori, astfel încât împătimiții bachetului să aibă la dispoziție cele mai bune condiții de participare.

Competițiile de baschet 3×3 recunoscute de Federația Internațională de Baschet (FIBA) se împart în 4 categorii: “Fiba Endorsed”, “Satellite”, “Challenger” și “World Tour”. Sibiu Streetball este un turneu de tip Satellite care permite calificarea în Challenger.

Sibiu Streetball este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Eco Team Sibiu și Agenția Grey Projects.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri