17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Nandor Kuti a plecat de la BC CSU Sibiu

Știri din Județ

Jucătorul echipei de baschet BC CSU Sibiu, Nandor Kuti, a semnat cu o altă echipă din primul eșalon. Din sezonul viitor, acesta va evolua în tricoul formației Dinamo București.


Transferat în vara trecută la Sibiu, după 9 sezoane petrecute la U-BT Cluj Napoca, Nandor Kuti a fost unul dintre sportivii români de bază în angrenajul echipei sibiene, in sezonul 2023/2024. ”Acum a decis să aleagă o altă provocare iar nouă nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru tot ceea ce a oferit echipei noastre în teren, de-a lungul sezonului”, au transmis cei de la BC CSU.

Publicitate

Răspunsul jucătorului a fost asemănător, dar un plus a fost pentru fanii prezenți la meciurile din Sala Transilvania. “Mulțumesc mult familiei CSU Sibiu pentru ca m-a primit cu brațele deschise și că m-a ajutat să mă acomodez foarte repede. Consider ca nu am reușit să ajungem la potențialul nostru maxim ca și echipă. Vă pot spune că toți cei din club implicați au dat maximul cât s- a putut pentru a avea rezultatele. Mulțumesc suporterilor care au fost aproape de echipa și ne au susținut indiferent de rezultate. Au fost fabuloși pe toată durata sezonului. Aș vrea să vă urez mult succes în continuare. Mulțumesc Sibiu! Mulțumesc CSU!”, a transmis, Kuti.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică