17.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Seară de film în aer liber pentru elevii de la Șelimbăr

Știri din Județ

Elevii de la Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazu”, Șelimbăr, împreună cu părinții acestora, au avut ocazia de a lua partea la o seară de film în aer liber, chiar în curtea școlii vizionând cu mare entuziasm filmul ,,Pay It Forward”.

Tema filmului este una extrem de emoționantă : Gândiţi-vă la ceva care să schimbe lumea şi puneţi acel lucru în practică / acţiune. Trevor depăşeşte obişnuinţa oamenilor de a răsplăti faptele bune, replătind faptele bune prin alte fapte bune făcute la alţi trei oameni.. Planul pustiului este un program de caritate bazat pe rețele de fapte bune. El numește planul său „Pay It Forward”(Plateste mai departe!), ceea ce înseamnă o favoare. Si incepe chiar el prin a face o favoare in schimpul careia cere cate o facoare pentru alte trei persoane. Ceea ce urmeaza este mai mult decat inspirational …

Evenimentul a fost organizat la inițiativa voluntarului Echipei Galbene, Călin Gălan, cu sprijinul entuziast al doamnei director Velțan Mihaela, cât și al întregii Echipe Galbene.

S-a optat pentru un film adecvat vârstei elevilor, cu un mesaj pozitiv și educativ. Aceștia au fost foarte entuziasmați și captivați fapt ce i-a motivat să rămână până la terminarea filmului.


Întreaga activitate a fost gândită să ofere elevilor o experiență plăcută, relaxantă și educativă, într-un cadru deosebit.

Pentru a încheia seara într-un mod cât mai plăcut elevii au primit din partea Echipei Galbene pizza și suc.

„Această seară de film în aer liber a fost un exemplu de succes al modului în care ideile inovatoare și sprijinul comunității pot crea evenimente de impact pozitiv pentru toți tinerii.” a declarat Alina Huciu, Echipa Galbenă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor