24.1 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Nicolae Dancu, mesaj emoționat după moartea ziaristului sibian – Nani Dobra: „De acum, Păuca, dar și Sibiul vor fi cu siguranță mai sărace”

Știri din Județ

Nicolae Dancu, primarul comunei Păuca, a postat pe pagina de Facebook a primăriei un ultim omagiu adus ziaristului Dani Dobra care s-a stins din viață miercuri. Acesta a transmis cu această ocazie condoleanțe familiei îndoliate. CITEȘTE și Ziaristul sibian Nani Dobra s-a stins în această seară.

Redăm mai jos mesajul primarului:

„Cu adâncă tristețe, ne luăm rămas bun de la un gazetar emblematic al Sibiului și un fiu al Comunei Păuca – Nani Dobra

Publicitate

Model de noblețe sufletească, gazetar talentat cu un condei ascuțit și inspirat, Nani Dobra va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut sau i-au citit rubricile în Ziarul Tribuna. Un jurnalist acid, dar corect, un om cu un simț al umorului înnăscut, acesta nu s-a abătut niciodată de la principiile sale, în întreaga carieră profesională. Mai bine de cinci decenii, Nani Dobra a făcut jurnalism de modă veche, cu tact și deontologie, lăsând în urma sa scrieri deosebite, care i-au atras simpatia a mii de cititori.

Din 2018, Nani Dobra este și cetățean de onoare al Comunei Păuca, loc de origine pe care l-a păstrat cu sfințenie și cu recunoștință în sufletul său. Păuca pierde un fiu, dar și o personalitate culturală marcantă, un om care a făcut mereu cinste comunității în care s-a născut.

Nani Dobra a plecat discret din această lume, păstrând parcă, până în ultima clipă, eleganța și discreția care i-au caracterizat viața. De acum, Păuca, dar și Sibiul vor fi cu siguranță mai sărace.

În aceste momente dureroase, suntem alături de familia îndoliată și de toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit pe Nani Dobra, asigurându-i de întreaga noastră compasiune.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Nani Dobra! Noi, păucenii care te-am cunoscut și te-am apreciat, te vom păstra mereu în suflet și în amintirea noastră.

De acum, să-i bucuri și pe îngeri cu rubricile tale, la fel cum ne-ai bucurat pe noi, muritorii!” – a transmis Nicolae Dancu pe pagina de Facebook a Primăriei Comunei Păuca.

Foto: Cotidianul Tribuna

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu