28.1 C
Sibiu
marți, 23 iulie, 2024

Nicolae Dancu, mesaj emoționat după moartea ziaristului sibian – Nani Dobra: „De acum, Păuca, dar și Sibiul vor fi cu siguranță mai sărace”

Știri din Județ

Nicolae Dancu, primarul comunei Păuca, a postat pe pagina de Facebook a primăriei un ultim omagiu adus ziaristului Dani Dobra care s-a stins din viață miercuri. Acesta a transmis cu această ocazie condoleanțe familiei îndoliate. CITEȘTE și Ziaristul sibian Nani Dobra s-a stins în această seară.

Redăm mai jos mesajul primarului:

„Cu adâncă tristețe, ne luăm rămas bun de la un gazetar emblematic al Sibiului și un fiu al Comunei Păuca – Nani Dobra

Publicitate

Model de noblețe sufletească, gazetar talentat cu un condei ascuțit și inspirat, Nani Dobra va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut sau i-au citit rubricile în Ziarul Tribuna. Un jurnalist acid, dar corect, un om cu un simț al umorului înnăscut, acesta nu s-a abătut niciodată de la principiile sale, în întreaga carieră profesională. Mai bine de cinci decenii, Nani Dobra a făcut jurnalism de modă veche, cu tact și deontologie, lăsând în urma sa scrieri deosebite, care i-au atras simpatia a mii de cititori.

Din 2018, Nani Dobra este și cetățean de onoare al Comunei Păuca, loc de origine pe care l-a păstrat cu sfințenie și cu recunoștință în sufletul său. Păuca pierde un fiu, dar și o personalitate culturală marcantă, un om care a făcut mereu cinste comunității în care s-a născut.

Nani Dobra a plecat discret din această lume, păstrând parcă, până în ultima clipă, eleganța și discreția care i-au caracterizat viața. De acum, Păuca, dar și Sibiul vor fi cu siguranță mai sărace.

În aceste momente dureroase, suntem alături de familia îndoliată și de toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit pe Nani Dobra, asigurându-i de întreaga noastră compasiune.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Nani Dobra! Noi, păucenii care te-am cunoscut și te-am apreciat, te vom păstra mereu în suflet și în amintirea noastră.

De acum, să-i bucuri și pe îngeri cu rubricile tale, la fel cum ne-ai bucurat pe noi, muritorii!” – a transmis Nicolae Dancu pe pagina de Facebook a Primăriei Comunei Păuca.

Foto: Cotidianul Tribuna

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri