17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Asociația De Poveste invită părinții la un workshop caritabil despre somn

Știri din Județ

Asociația De Poveste organizează miercuri, 3 iulie,  în centrele de plasament din județul Sibiu, un workshop despre somnul copiilor între 0 și 6 ani, dedicat părinților și viitorilor părinți. Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor contribui la educația copiilor și tinerilor din centrele de plasament unde asociația își desfășoară activitatea.

Workshopul este organizat la inițiativa Anei Bunea, consultant certificat în somnul copiilor. Din 2020 Ana ajută părinți și viitori părinți să își învețe copiii să doarmă, oferindu-le întreg suportul necesar în acest proces complex. Invitată în cadrul întâlnirii este psihoterapeutul Ioana Micu, care lucrează cu mame și copii atât în cadrul ședințelor individuale de terapie, cât și în workshopurile pe care le organizează, și vine pregătită să răspundă întrebărilor legate de siguranța emoțională a copiilor în procesul de schimare a obiceiurilor legate de somn.

Părinții vor putea afla informații despre rutina de somn, programul adecvat în funcție de vârsta copilului, somnul fraților care dorm în aceeași cameră sau al gemenilor, tehnici graduale pentru adormire independentă, emoțiile și atitudinea părinților raportate la somn.

Publicitate

Mai multe informații despre eveniment, dar și modalitatea de înscriere, se găsesc pe pagina de Facebook Asociația De Poveste (https://www.facebook.com/asociatiadepoveste).

Asociația De Poveste lucrează cu copiii și tinerii din centrele de plasament din Orlat, Turnu Roșu, Gulliver, Prichindelul și căsuța de tip familial Dalia, reușind astfel să ajungă la peste 120 de copii și tineri instituționalizați.

Asociația susține educația și dezvoltarea tinerilor instituționalizați prin voluntariat, sesiuni săptămânale de psihoterapie și art-terapie, organizează ieșiri și excursii, workshop-uri pe diverse teme, cursuri de programare și sprijin privind orientarea în carieră.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică