27.9 C
Sibiu
marți, 23 iulie, 2024

Asociația DooBeeGood organizează tabere educaționale gratuite, dedicate copiilor ucraineni și celor din comunitatea romă Sibiu

Știri din Județ

Asociația DooBeeGood anunță organizarea taberelor de vară pentru 120 de copii din medii defavorizate, marcând al treilea an consecutiv de activitate în sprijinul celor care au cea mai mare nevoie.

Anul acesta, taberele vor avea loc în județul Sibiu, în localitățile Cisnădioara, Iacobeni, Brateiu. Primul eveniment din această vară va fi o tabără destinată copiilor ucraineni care au pierdut un părinte în război. Organizată în colaborare cu Children of Heroes, această tabără are scopul de a oferi acestor copii o experiență plină de activități recreative și educative, cum ar fi ateliere de teatru, seminarii de robotică și științe, și activități de arte și meserii.

Aceste activități sunt menite să aducă un zâmbet pe fețele lor și să le ofere un refugiu de la realitățile dure ale vieții cotidiene. Apoi, vor urma două tabere pentru copiii de etnie romă, care vor avea acces la aceleași activități educative și la un mediu care să le sprijine dezvoltarea personală și socială. Scopul acestor tabere este de a crea oportunități egale pentru copii și de a le deschide noi orizonturi prin educație și activități recreative. „Suntem foarte entuziasmați să continuăm tradiția taberelor de vară și să aducem bucurie și speranță în viețile acestor copii.

Publicitate

Parteneriatul cu Children of Heroes ne permite să extindem impactul nostru și să ajutăm o categorie extrem de vulnerabilă – copiii afectați direct de conflictul din Ucraina,” a declarat Diana Murguleț, Directorul Executiv al Asociației DooBeeGood. Taberele organizate de Asociația DooBeeGood reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se dezvolta într-un mediu sigur, de a învăța lucruri noi și de a-și face prieteni.

Cu sprijinul comunității și al partenerilor, DooBeeGood continuă să fie un pilon de sprijin pentru copiii din medii defavorizate. Pentru mai multe informații despre activitățile și proiectele Asociației DooBeeGood, vă rugăm să vizitați site-ul nostru la https://www.doobeegood.org/ sau să ne contactați la dianamurgulet@gmail.com

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri