20.2 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Atelier de caligrafie la Biblioteca Municipală Mediaș

Știri din Județ

Luni, 1 iulie 2024, în intervalul orar 11.00 – 13.00, a avut loc prima ediție a atelierului de caligrafie organizat de către Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură. Cursul se deafășoară la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“, sub îndrumarea doamnei Iulia Zaharia, profesor de desen.

Atelierul se va organiza săptămânal, pe parcursul lunii iulie, în fiecare zi de luni, cu excepția zilei de 29 iulie, între orele 11:00 și 13:00. Participanții  la atelier trebuie să fie înscriși la biblioteca municipală Mediaș și să aibă asupra lor stilou, creioane colorate, creion și un caiet tip 1 sau 2.

Prin intermediul acestei activități dorim să contribuim la educația artistică a participanților, la corectarea scrisului și la dezvoltarea pasiunii pentru caligrafie, cu atenție la detalii, ordine și răbdarea de a scrie un text estetic și ușor de citit.

Publicitate

 Invităm toate persoanele interesate să se înscrie la Atelierul de Caligrafie, la sediul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“ din Mediaș, situată în Piața Regele Ferdinand I, în fiecare zi de luni până joi între orele 8:00 – 16:00, iar vineri între orele 8:00 – 14:00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri