29.1 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

CSC Șelimbăr se întărește pentru Liga a doua

Știri din Județ

Formația CSC Șelimbăr a făcut două transferuri pentru noul sezon al Ligii secunde. Campionatul va începe pe 3 august, iar tehnicianul Constantin Schumacher încearcă să facă un lot competitiv.


Cătălin Gogor a semnat cu echipa sibiană. Cătălin este fundaș central, are 23 de ani și s-a alăturat echipei pentru un an.Acesta a fost junior al Academiei celor de la FCSB, debutând pentru echipa mare a bucureștenilor într-un meci contra celor de la CFR Cluj. A jucat apoi la Unirea Constanța, Gloria Băneasa, CSM Cetatea Turnu Măgurele, ultima sa aventură fiind la CS Mioveni.

Publicitate

La CSC Șelimbăr a ajuns și Tudor Butucel. Tudor este un talentat mijlocaș ofensiv de doar 20 de ani. Este din Republica Moldova și vine la echipa pentru următorii 2 ani de zile. A făcut junioratul la Dacia Buiucani, după care a fost transferat la Rakow în campionatul polonez, fiind folosit la echipa Under 19 a celor de la Rakow. După aventura poloneză, acesta s-a întors în Moldova la Petroclub Hincești. Are în palamareul său un Campionat al Moldovei și o Cupă a Moldovei, ambele câștigate cu Petroclub.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni