13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Două jucătoare de la Champions Sibiu au fost convocate pentru Balcaniadă

Știri din Județ

Federația Română de Volei a anunțat lotul României pentru Campionatul Balcanic U16. Două jucătoare de la Champions Sibiu vor merge în Bulgaria.


Jucătoarele 𝐀𝐥𝐞𝐬𝐬𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐩𝐨𝐝𝐞𝐚𝐧 și 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐚 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 au fost incluse în lotul României pentru 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐁𝐚𝐥𝐜𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐔𝟏𝟔 . 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐁𝐚𝐥𝐜𝐚𝐧𝐢𝐜 se va desfășura în perioada 23-27 iulie la Sofia.

Publicitate

După evoluțiile spectaculoase din semifinala de la Oradea și finala de la Muscel, unde au obținut două premii speciale, Alessia și Adela au demonstrat că pasiunea, munca și determinarea lor sunt recompensate pe măsură. Aceste fete minunate sunt dovada vie că efortul și dedicarea dau roade.

Succesul Alessiei și Adelei nu este doar al lor, ci al întregii echipe U15, care a avut un sezon extraordinar. Fiecare antrenament, fiecare meci și fiecare victorie au contribuit la acest moment de glorie.

Antrenorul sibian 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐁𝐚𝐧𝐜𝐢𝐮, 𝐯𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐟𝐟-𝐮𝐥 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐥𝐨𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐚𝐭ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐔𝟏𝟔. „Suntem siguri că Alessia Corpodean și Adela Vasilescu vor reprezenta cu mândrie culorile României și vor aduce onoare clubului nostru, așa cum și Daria Ocenic o face în această perioadă la Europenele U18 de la Blaj”, au transmis reprezentanții clubului sibian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia