17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Bilete pentru partida FC Hermannstadt-U.Craiova

Știri din Județ

Clubul FC Hermannstadt pune în vânzare bilete pentru prima partidă din noua ediție a Superligii României. Partida cu Universitatea Craiova are loc vineri, de la ora 21.30, pe stadionul Municipal.


Încăpând de miercuri, fanii pot cumpăra biletele de la casele Stadionului Municipal. Programul la casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu este următorul:
miercuri, 10 iulie, între orele 16-20, joi, 11 iulie, intre orele 16-20 și în ziua meciului, vineri, 12 iulie de la orele 16-22.
Suporterii care nu și-au ridicat abonamentele până în prezent, pot face acest lucru în programul mai sus menționat

Biletele costă 20 lei la peluză, 40 lei la tribuna a doua și 50 lei la tribuna întâi. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces

https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-universitatea-craiova/superliga-etapa-1-fc-hermannstadt-universitatea-craiova-12-iul-2024

🫵 Te-ai abonat???

🎟Abonamentele pentru meciurile din sezonul 2024 – 2025 pe Stadionul Municipal Sibiu sunt disponibile și pe Bilete.ro ⤵

https://www.bilete.ro/abonamente-fc-hermannstadt
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu