17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

CSC Șelimbăr face transferuri pentru noul sezon. Sibienii au plecat în cantonament în Turcia

Știri din Județ

Echipa de liga a doua CSC Șelimbăr își stabilește lotul pentru sezonul care va începe pe 3 august. Un tânăr de 21 de ani este noua achiziție. Alți doi jucători si-au prelungit contractele cu clubul sibian. Sibienii aubplecat în cantonament în Bolu, Turcia, unde vor susține și două partide de pregătire.


Benjamin Hanzu este noul jucător al echipei sibiene. Beni este originar din Cisnădie și are 21 de ani. Este fundaș dreapta și se alătură echipei pentru următorul an, cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

A început fotbalul la clubul de juniori Interstar Sibiu, după care s-a alăturat celor de la FC Hermannstadt. A evoluat pentru echipa secundă a acestora, după care a făcut pasul către lotul echipei ce astăzi evoluează în SuperLiga Romania. A promovat în Liga 2 alături de CS Tunari, iar sezonul trecut a evoluat la ACS Mediaș.

Baba Ayne continuă la Șelimbăr pentru încă un an . Acesta a venit la Șelimbăr la începutul anului 2024, sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt. S-a integrat rapid și a evoluat în 10 partide pentru călăreții roșii, 9 dintre acestea fiind în play-off.

Căpitanul rămâne la Șelimbăr pentru încă 2 ani.Ciprian Natea a semnat prelungirea contractului cu CSC 1599 Șelimbăr până în anul 2026. Acesta a venit la echipa după promovarea echipei în Liga 3 și este cel mai vechi jucător din lot. A contribuit decisiv la promovarea echipei în Liga 2 și a devenit un om de bază pentru toți antrenorii care au lucrat alături de călăreții roșii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu