17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

SIBIU – Și-a luat măsuri de precauție, dar degeaba! Bătrânelul este acuzat de furt și distrugere

Știri din Județ

Un șofer este acuzat de furt și distrugere după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce demonta de pe o altă mașină, patru lămpi de gabarit. Furtul a avut loc acum două zile, pe Strada Semaforului din municipiul Sibiu, într-un loc mai retras.

Păgubitul a postat pe Facebook și imagini de pe camerele de supraveghere, în care se poate observa cum un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, are parcată mașina lângă o furgonetă. Extrem de meticulos, acesta încearcă în mod repetat să-și acopere viitoarele fapte. Mai exact, bătrânelul își poziționează portiera în așa fel în cât să nu fie observat de trecători. După ce reușește să le demonteze, acesta pleacă liniștit. Acum, la Poliția Sibiu a fost deja depusă o plângere și urmează ca autorul să fie identificat!

„Bună ziua, în data de 11.07.24 ora 09:20 conducătorul autoturismului cu nr de înmatriculare SB 01 DHI, ne-a furat 4 lămpi de gabarit de pe mașină. Am fost la poliție, am depus plângere pentru furt și distrugere, însă dacă cineva îl cunoaște mi-aș dori să îi arate această filmare și să înțeleagă ca degeaba și-a tras usa sa nu se vada ceea ce face. La vârsta lui sa facă așa ceva ….. josnic! Să vă fie rușine draga domnule! Dacă îl cunoașteți vă rog să mă anunțați!” se arată în postarea Facebook a păgubitului

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu