17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Veritabil „duel” cultural între dansatorii de la „Junii Sibiului” și cei ai ansamblurilor din Republica Moldova

Știri din Județ

Spectacol de excepție găzduit vineri seara de Centrul Cultutral „Ion Besoiu”, parte a Festivalului „Sfântă ni-i vatra!”, în care au strălucit ansamblurile „Cimbrișor”, „Baștina”, „Lozioara”, „Plai de dor”, „Basarabia”, „Țărăncuța” și artiștii Teatrului „Veniamin Apostol” din Republica Moldova!

“Mulțumim spectatorilor pentru generoasele aplauze, precum și soliștilor Robert Tarnaveanu, Alina Bîcă, Adrian Neamtu, dansatorilor de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, Purtata Avrigului și Călușerii din Rășinari pentru momentele de neuitat oferite cu generozitate publicului și invitaților moldoveni!

Mulțumiri se cuvin și prezentatorului Traian Stoiță, precum și celei care a pus mult suflet în organizare, doamnei Silvia Macrea, managerul “Junilor”!” – au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu pe pagina de Facebook.

Festivalul „Sfântă ni-i vatra!” este derulat de Consiliul Județean Sibiu, cu sprijinul financiar al Guvernului României, prin Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, reprezentat prin domnul sectetar de stat Adrian Dupu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu