17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Accident grav la ieșire din Porumbacu de Jos spre Scoreiu

Știri din Județ

Un accident deosebit de grav s-a produs în urmă cu puțin timp, la ieșire din localitatea sibiană Porumbacu de Jos, chiar la intersecție DN cu satul Sărata.

Conform primelor date, un autoturism și un autocamion au intrat într-o coliziune violentă. La fața locului intervin peste 7 echipaje de prim-ajutor. Conform informațiilor Sibiu Independent, două persoane și-au pierdut viața iar alte două sunt grav rănite. Șoferul și pasagerii din autoturism sunt din Brașov.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, șoferul unui de autocamion, în vârstă de 40 de ani, din județul Arad, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, ar fi intrat pe contrasens iar apoi în coliziune cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți 3 pasageri.

Traficul în zonă este blocat total.

Starea victimelor

– un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, conștient, cu un traumatism la picior, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Sibiu;

-un tânăr de aproximativ 17 ani a fost descarcerat și preluat de echipajul SAJ cu medic, inconștient, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu;

– o tânără în vârstă de aproximativ 17 ani a fost descarcerată, preluată de echipajul SMURD cu medic și transportată la UPU Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu