17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

„Bastardul”, proiecție în aer liber la ESTE Filmul de Miercuri la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu

Știri din Județ

Revin proiecțiile marca ESTE Filmul de Miercuri! Pe timpul verii acestea vor avea loc în aer liber, pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu (acces pe la intrarea B, vizavi de Ramada). Miercuri, 24 iulie, de la ora 22.00, va avea loc proiecția filmului ”Bastardul” o dramă istorică plină de suspans, propunerea Danemarcei la premiile Oscar în 2024, cu Mads Mikkelsen în rolul principal.

Sinopsis:

Când cuferele cu bani i se golesc, căpitanul Ludvig Kahlen are o ultimă soluție. Este anul 1755 și căpitanul va cuceri nordul Danemarcei, construind o colonie pe acest tărâm extrem de sălbatic și neospitalier. În schimb, va primi ceea ce își doreşte cu disperare, un titlu nobiliar. Doar că teritoriul pe care Kahlen pune ochii pentru a-l îmblânzi îi aparține nemilosului Frederick de Schinkel și, când menajera acestuia, Ann Barbara, și soțul ei fug de la conac pentru a se alătura coloniei, nobilul jură să facă una cu pământul tot ce a construit Kahlen…

Rating: N-15 – filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-efm-bastardul) sau direct de la intrarea pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Parteneri: Marquardt, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu