17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Raluca Turcan: A fost demarată licitația pentru proiectarea și execuția Campusului pentru învățământ dual în Sibiu

Știri din Județ

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunțat marți ca a fost demarată licitația pentru proiectarea și execuția Campusului pentru învățământ dual în Sibiu:

“Investiția în educație este cea mai bună investiție pentru viitorul României!

După ce în primăvară, împreună cu Ministra Educației, Ligia Deca, și rectorul ULBS, Sorin Radu, am participat la semnarea acordului de realizare a Campusului pentru învățământ dual în Sibiu, mă bucur sa anunț că a fost demarată licitația pentru proiectarea și execuția acestei investiții esențiale, finanțarea fiind asigurată din PNRR. Calificarea tinerilor din județul Sibiu și din județele învecinate printr-o formă de învățâmânt corelată direct cu cerințele angajatorilor, va sprijini companiile din economia locală să se dezvolte, să devină și mai competitive, iar pe absolvenți îi va ajuta să-și găsească rapid un loc de muncă bine plătit în țară.

PS. Reparăm, astfel, o mare eroare făcută în trecut! Învățământul profesional abandonat în urmă cu mulți ani, prin decizii greșite, este revitalizat prin eforturile noastre pentru ca înțelegem nevoile economiei, mediului de afaceri și ale societății!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu