11.2 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Vâlceni prinși în flagrant la Sibiu. Vindeau droguri de mare risc!

Știri din Județ

Doi vâlceni au fost prinși în flagrant la Sibiu, după ce au apărut informații despre o posibilă rețea de traficanți de droguri.
Aceștia au fost prinși în flagrant pe raza județului Sibiu în timp ce dețineau în autoturismul cu care se deplasau o cantitate de peste 200 grame cocaină (drog de mare risc ) destinată comercializării .

Din cercetările efectuate a rezultat că inculpații au procurat cocaina din Spania și au ascuns-o într-un bagaj, după care au revenit în țară cu o cursă terestră de transport persoane. De asemenea, probatoriul administrat a relevat că, în perioada septembrie 2023- iulie 2024, cei trei inculpați s-au deplasat cu avionul în Spania și au achiziționat cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină) pe care le-au introdus în România .

Drogurile au fost ascunse în colete iar pentru a se asigura că ajung la destinație, unul dintre inculpați s-a îmbarcat în calitate de pasager în autocarul prin intermediul căruia erau transportate. Ulterior, drogurile au fost depozitate la locuința unuia dintre inculpați și pregătite în vederea vânzării (porționate și ambalate).

Au fost efectuate 4 percheziție domiciliare fiind identificată și ridicată o cantitate de canabis, precum și alte mijloace de probă. În cursul zilei de 31.07.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor