17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Școală de vară pentru copii și tineret la Rășinari, în luna august

Știri din Județ

În luna august Asociația Internațională de Tineret BECOME va dezvolta în cadrul proiectului Școala de Vară ateliere hand-made și de teatru pentru copii și tineret în Rășinari, Cisnădie dar și în Sibiu.  Atelierele se vor desfășura în această săptămână după următorul program: Joi ora 12.00 la Centrul de Tineret din Sibiu, iar vineri ora 11.00 la Centrul de Tineret din Rășinari.

“Pornind de la faptul că este vacanță și tinerii au multe perioade de plictiseală, sau mai grav, petrec multe ore în fața ecranelor, propunem să lăsăm jocurile video deoparte și să ne întoarcem la jocurile de demult, cele care se jucau față în față. Acestea au un farmec aparte pentru că sunt jocuri desfășurate în aer liber și pentru că reușesc să stârnească hohote de râs, să unească trezind în participanță spiritul de echipă, dar și de competiție. “ au spus organizatorii atelierelor din cadrul proiectului susținut de Asociația Internațională de Tineret Become.

Proiectul Școala de Vară este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2024 și de Primăria Rășinari în cadrul Agendei Culturale 2024

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri