14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Casa Bunicilor “Badea Gheorghe” – muzeul ce sălășluiește la poalele Munților Făgăraș, promite vizitatorilor o experiență inedită

Știri din Județ

Aflată în inima naturii, Valea Avrigului, zona turistică bine-cunoscută în județul Sibiu ce se întinde de-a lungul râului Avrig, “ascunde” cea mai nouă atracție a momentului – Casa Bunicilor “Badea Gheorghe”

Muzeul ce sălășluiește la poalele Munților Făgăraș promite vizitatorilor o experiență inedită. Turiștii care caută o oază de liniște și peisaje pitorești sau își doresc să experimenteze viața satului de demult sunt invitați să viziteze locul de odinioară al bunicilor noștri.Gospodăria este formată din casă cu șură, un țarc pentru oi și capre, și un cuptor exterior pentru paine și plăcinte.

Interiorul casei bătrânești, plină de culoare, cuprinde 3 încăperi: prispa casei, o tindă la intrare, o cameră de locuit și un spațiu de bucătărie. În cele trei încăperi sunt prezentate piese de mobilier vechi, adunate de-a lungul anilor, portul popular al adulților și copiilor, precum și alte obiecte de uz casnic sau gospodăresc.

Prețul biletului de intrare este doar 10 lei. Locația este în imediata apropiere a Vilei Tadi și Căsuțe în Copac & Case A frame

Mai multe detalii aici https://sibiucityapp.ro/en/places/casa-avrigeneasca-la-badea-gheorghe

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale