12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Equilibrum Fest, cel mai complex târg-festival de medicină integrativă, terapii complementare, alternative și stil de viață sănătos, revine la Sibiu

Știri din Județ

Sub motto-ul SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE!, Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de medicină integrativă, terapii complementare, alternative și stil de viață sănătos, a traversat 5 dintre orașele țării noastre, iar la finalul lunii august revine pentru a 3-a oară la Sibiu

Evenimentul, aflat la a 9-a ediție, se va desfășura în perioada 23 – 25 august 2024, la hotel Ramada din Sibiu și va fi deschis vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Conceput din dorința de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al medicinei integrative și a terapiilor complementare și alternative, Equilibrum Fest invită publicul să petreacă trei zile în compania specialiștilor în domeniu, să descopere și să experimenteze secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

Pe lângă cele peste 50 de standuri de unde pot fi achiziționate produse variate, organizatorii vin în întâmpinarea celor interesați cu un program amplu de informare. Astfel, vizitatorii pot participa la peste 60 de conferințe, workshopuri, dar și sesiuni demonstrative, evaluări sau terapii.

Mai multe detalii despre expozanți sau conferențiari, dar și despre programul complet al conferințelor, sunt disponibile pe pagina de Facebook Equilibrumfest sau la nr. de telefon 0758 236 700.

Accesul publicului la festival se face pe bază de bilete la prețul de 20 lei/zi sau de abonament la prețul de 50 lei/3 zile. Biletele și abonamentele sunt disponibile online de pe site-ul iabilet.ro, secțiunea Festivaluri.

Abonamentul include:

  • Acces la festival pe tot weekendul;
  • Acces la peste 60  de conferințe;
  • Posibilitate de testare diverse terapii prezenteate în cadrul târgului;
  • Testare produse cosmetice;
  • Discuții cu specialiști la standurile de prezentare;
  • Networking și stabilirea de conexiuni noi.

Brandul Equilibrum Fest s-a născut chiar aici, la Sibiu, iar în ultimul an au fost organizate mai multe ediții, în 5 orașe diferite: Sibiu, Brașov, Oradea, Cluj, și București, unde au participat peste 10.000 de vizitatori.

La edițiile din cele 5 orașe au fost prezenți peste 500 terapeuți, medici, farmaciști, specialiști, producători și artizani din țară și străinătate și au fost susținute peste 300 de conferințe valoroase, acestea fiind disponibile pentru publicul larg, în mod gratuit, și pe canalul de Youtube – EquilibrumFest.

Banii încasați în urma abonamentelor vândute au fost donați către structuri care sprijină copiii bolnavi, după cum urmează:

 Hospice Karl Wolff Sibiu: 2500 lei;

 Hospice Casa Speranței Brașov: 4500 lei;

 Asociația Piticot Oradea: 3700 lei;

 Fundația Polisano Sibiu: 6700 lei;

 Căminul Speranța Sibiu: 3 imprimante.

Alte peste 600 de premii, oferite de către expozanți, în valoare de peste 25.000 euro, au fost acordate vizitatorilor la extragerile la tombolă în cele 8 ediții ale festivalului.

Vă așteptăm începând de Vineri 23.08.2024 până Duminică 25.08.2024, între orele 10:00-20:00, laHotel Ramada Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara