13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

O trupă din Sibiu s-a calificat în finala Festivalului de Muzică Rock „Posada”

Știri din Județ

Transilvanian Frost, o trupa de rock din Sibiu a reușit să se califice în marea finală a Festivalului de Muzică Rock „Posada”, organizat între 30 august și 1 septembrie, la Câmpulung Mușcel din județul Argeș. Acest concurs a fost gândit și dedicat trupelor underground româneşti şi nu numai.

Dintre cele 44 de formații înscrise în preselecție, juriul format din Cristi Gram, Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Cristian Popescu, Bogdan Prundeanu, Denis Uță, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a decis să trimită în finala de la Câmpulung Muscel următoarele trupe: TRANSILVANIAN FROST (Sibiu), BLUTRINĂ (Timișoara), DINCOLO DE ZIDURI (Timișoara), JBLK (Craiova), JUNE TURNS BLACK (București), OVERBURN (Alba Iulia), PSYCHIATRY (Timișoara), RITUAL ROADMAP (Brașov), RUYNED (Timișoara) și STILL AWAKE (München, Germania).

Juriul care a trimis în finală și trupa sibiană este compus din nume bine-cunoscute în lumea rockului românesc – Cristi Gram, Lenţi Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Cristian Popescu, Bogdan Prundeanu, Denis Uţă, Bogdan Trîmbaciu şi Răzvan Brăileanu – a decis să trimită în finala de la Câmpulung Muscel următoarele trupe: Blutrină (Timişoara); Dincolo de Ziduri (Timişoara); JBLK (Craiova); June Turns Black (Bucureşti); Overburn (Alba Iulia); Psychiatry (Timişoara); Ritual Roadmap (Braşov); Ruyned (Timişoara); Still Awake (Munchen, Germania); Transilvanian Frost (Sibiu).

În cele trei zile de festival, pe scena de la Câmpulung Muscel, potrivit datelor prezentate pe site-ul festivalului, https://www.posadarock.com/, vor susţine recitaluri: Overkill, veteranii thrash metalului american; Candlemass, una dintre cele mai influente trupe din istoria doom metalului; Symphony X, trupă de prim rang a prog metalului american; Benediction, legendele death metalului britanic; Vola, reprezentanţi de frunte ai noului val de progressive metal european; Temic, un nou supergrup de prog; Parasite Inc., promotori ai melodic death metalului german; Thy Catafalque, avangardiştii metalului maghiar; Dordeduh, una dintre trupele româneşti cele mai cunoscute în afara ţării; Diluvian Collapse, câştigătorii Marelui Premiu la concursul Posada Rock 2023.

Abonamentele şi biletele pot fi achiziţionate atât online, cât şi fizic, direct de pe site sau din reţeaua www.iabilet.ro. De asemenea, abonamentele şi biletele vor putea fi achiziţionate şi de la poarta de intrare în locaţia festivalului, în măsura în care nu s-au epuizat, anunţă organizatorii. Copiii cu vârsta de până la 11 ani și persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber prin înscriere prealabilă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri