12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

La presiunea părinților, Primăria Sibiu amplasează containere și la Școala 18

Știri din Județ

Anunțul a fost făcut astăzi de consilierul local Diana Mureșan, care este și membru în consiliul de administrație al Școlii nr. 18 din Sibiu. Ea a prezentat fotografii cu primul container amplasat pentru o sală de clasă. Un al doilea va fi montat luni. Reamintim că Marius Girigan, vicepreședintele Asociației Părinților din Județul Sibiu a fost prezent ieri în ședința de Consiliu Local Sibiu pentru a cere măsuri din partea Primăriei.

Inițial, Primăria Sibiu a declarat că aceste containere se vor amplasa în alte școli din oraș, lucru ce s-a întâmplat deja astăzi. Dar nu și la Școala nr 18 unde s-au oferit două săli de clasă la Școala nr. 12, când aceasta va fi renovată.

Totuși, astăzi, Primăria Sibiu în urma presiunilor părinților, a decis să amplaseze un container și la Școala nr. 18. Un al doilea va veni luni. Diana Mureșan, consilier local, a făcut anunțul:

„Deoarece din partea Primăriei nu a apărut încă o informare a actualizării situației referitoare la containerele de la Școala 18, vreau să împărtășesc informațiile pe care le-am primit ieri în consiliul de administrație și anume că se vor primi două containere care vor fi amplasate în spatele sălii de sport.

Azi a fost livrat primul, urmând ca luni să mai fie livrat cel de-al doilea și să se treacă la montarea lor. Fiecare container, cu o suprafață de 55 metri pătrați, va găzdui o sala de clasă.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri