14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Festivalul Lichiului de Poveste 2024, duminica aceasta, la Loamneș

Știri din Județ

Festivalul Lichiului de Poveste Loamneș 2024 este o sărbătoare vibrantă care aduce comunitatea împreună pentru o zi plină de tradiție, muzică și distracție. Programul diversificat include activități pentru toate vârstele, începând cu un cros energizant și continuând cu un concert special.

În cadrul evenimentului, va avea loc lansarea noului album al Adelinei Popa, „Omule, îți trece viața”, acompaniată de invitați speciali și artiști talentați. Festivalul oferă, de asemenea, ocazia de a savura produse locale și de a admira artizanatul tradițional, totul într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Un eveniment de neratat pentru toți cei care doresc să celebreze tradițiile locale într-un mod autentic și plin de bucurie.

În deschiderea Festivalului, de la ora 9:30, va avea loc crosul „Alergăm pentru zâmbete”, un proiect susținut de Echipa de Inimi, un proiect cetățenesc județean care își propune să promoveze mișcarea și beneficiile acesteia pentru membrii comunității.

Nu există taxă de participare la cros, dar participanții pot sprijini copiii din clasele pregătitoare care învață la școlile din localitățile Loamneș, Alămor, Hașag și Armeni, prin donații sau oferind rechizite școlare.

Înscrierile se pot face în perioada 21 – 5 septembrie 2024, completând formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJNbL5m49i1xX91tBTNpyuV4ITFE8A27wg99J-TqNICzIFqQ/viewform?pli=1

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri