14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie: Mircea Orlățan a folosit minciuna pentru a câștiga voturi

Știri din Județ

„Mircea Orlățan a folosit minciuna pentru a câștiga voturi. A bătut din ușă în ușă, promițând că va asfalta străzile private din Cartierul Arhitecților, deși știa foarte bine că acest lucru nu este posibil. Minciuna are picioare scurte, iar acum adevărul iese la iveală.” – Gheorghe Huja, Primarul în funcție al orașului Cisnădie

Primarul Gheorghe Huja dorește să clarifice pentru cetățenii orașului realitatea din spatele promisiunilor făcute de noul primar ales, Mircea Orlățan, în timpul campaniei electorale. În ciuda asigurărilor date de candidatul USR că va reuși să asfalteze străzile private din Cartierul Arhitecților, acest lucru este, de fapt, imposibil din punct de vedere legal.

„În ultimele trei luni de la alegeri, mulți dintre dumneavoastră mi-ați spus că ați aflat lucruri nu tocmai frumoase despre viitorul primar. Orlățan s-a lăudat că s-a ocupat de sute de proiecte cu fonduri europene, dar unde sunt toate aceste proiecte? Promisiunile sale sunt o insultă la adresa inteligenței cetățenilor noștri,” a declarat Gheorghe Huja.

Clarificări privind asfaltarea străzilor din Cartierul Arhitecților

Conform legislației în vigoare, Primăria nu poate asfalta străzi private, decât după ce acestea sunt preluate oficial în domeniul public. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, străzile trebuie să îndeplinească cerințele stipulate în autorizația de construcție – adică să fie deja echipate cu iluminat public și asfalt. Promisiunea făcută de Mircea Orlățan că va asfalta aceste străzi este o promisiune falsă, care nu respectă cadrul legal. Aceste promisuni pentru a câstiga voturi au fost facute cu bună stiintă. El a stiut foarte clar că aceste străzi nu pot fi preluate și asfaltate, dar a profitat de naivitatea cetățenilor promițându-le asflatarea ca sa iasă la vot. Trebuie menționat că Primaria Cisnădie a preluat deja 18 strazi din Cartierul Arhitecților, toate au respectat cerințele din autorizația de construcție. Orlățan a fost șmecher și a obținut mii de voturi pe baza acestei înșelăciuni, lucru care se va dovedi în următorii ani. Cum o să-i privească în ochi pe acei alegători care așteaptă cele promise?

Primarul Huja subliniază că nu există nicio posibilitate ca aceste străzi să fie asfaltate prin proiecte cu fonduri europene, așa cum a sugerat Orlățan. Orice încercare de a proceda astfel ar însemna o încălcare gravă a legii și a normelor administrative.

„Mircea Orlățan a profitat de naivitatea oamenilor pentru a câștiga voturi. A venit cu promisiuni imposibile și nefondate. Cetățenii merită să știe adevărul: aceste promisiuni nu pot fi respectate,” a concluzionat primarul Gheorghe Huja.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Cât de șarlatan poți să fi Huja!!! Daca a promis așa ceva cu siguranță nu sa gândit nimeni că asfaltează terenuri private ci ce tine de domeniul public, tu explica timp de 10 ani de ce nu ne ai băgat autobuz în cartier la doar 1,5 km de Sibiu și de ce ai autorizat auto const pt br gaz pe strada privată fara acordul proprietarilor ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri