16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Champions Sibiu participă la Memorialul „Virgi Mărculescu”

Știri din Județ

Ediția a treia a Memorialului „Virgi Mărculescu” Va avea loc pe 14-15 septembrie. Echipa U19 a ACS Champions Sibiu își face debutul oficial în această categorie. Nou-formata echipă U19 este construită pe baza fostei echipe U17, care a avut rezultate impresionante în competițiile naționale, iar această nouă etapă marchează o nouă provocare pentru voleibalistele sibiene.


La turneu, fetele vor concura în Grupa B alături de adversari puternici precum CSV Craiova și echipa din Ungaria, Eotvos DSE Debrecen.

În același timp, echipa U15 va încerca să își apere titlul câștigat la ediția precedentă a turneului. Competiția U15 este împărțită în două grupe, iar ACS Champions va înfrunta echipe din Serbia și Polonia, precum OK 0230 Kikinda și USK Mosir Jaslo.

Acest turneu oferă oportunitatea perfectă de a testa potențialul echipelor sibiene în fața unor adversari internaționali.Turneul se va desfășura în perioada 14-15 septembrie 2024, iar finalele și festivitatea de premiere vor avea loc duminică la Oradea. Fanii sunt invitați să susțină echipele sibiene și să se bucure de două zile pline de volei de calitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara