16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Apel umanitar pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații. Petru Bejenaru: „ Oamenii nu au curent de vineri noaptea, mâncarea s-a stricat prin frigidere, nu au apă potabilă… PUTEM AJUTA!”

Știri din Județ

Petru Bejenaru, președintele Asociaţiei Naţionale “Cultul Eroilor” Filiala Sibiu face un apel umanitar pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații în județele Galați și Vaslui. Sibienii se pot alătura astfel la această campanie de strângere de ajutoare destinate sinistraților cu ajutoare ce constau în donații în bani, alimente neperisabile, apă, haine s.a.

„Imaginile cu dezastrul lăsat de ape în județele Moldovei m-au impresionat și au impresionat și mulți români. Am constatat că sunt multe comentarii peste tot, păreri de rău pentru suferință, dar dragi camarazi este mare nevoie de implicare și solidaritate. Asociația noastră lansează un APEL UMANITAR prin care vă roagă la mobilizarea tuturor membrilor din filiala noastră județeană și a celor din Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere sibiene să participe cu cât pot la donații de bani, alimente neperisabile, apă, haine, cizme, ș.a. pentru sinistrații din localitățile județului Galați, grav afectați de inundații.


Contul pentru donații în bani este deschis la banca Transilvania filiala Sibiu: RO89BTRLRONCRT0CP9714901 cu mențiunea ”PENTRU SINISTRAȚI”

Oamenii nu au curent de vineri noaptea, mâncarea s-a stricat prin frigidere, nu au apă potabilă, mulți stau încă cu casele sub ape și noroi, pierzând tot ce aveau acolo. Din puțin, câte puțin, PUTEM AJUTA!” – este mesajul președintelui Petru Bejenaru.

Petru Bejenaru, președintele Asociaţiei Naţionale “Cultul Eroilor” Filiala Sibiu – sursa foto: Facebook
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara