17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Experiența unor turiști din București, ajunși pacienți la Spitalul Județean Sibiu

Știri din Județ

Doi turiști din București, soț – soție, au lăudat tratamentul primit în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Aceștia erau în concediu și au avut nevoie de ajutorul medicilor, prezentându-se la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

Conform unei postării Facebook, soții au ajuns la spital acum 3 zile, în 16 septembrie, în jurul orei 17:00. Deveniți pacienți, aceștia au mărturisit faptul că, întreg personalul medical s-a purtat exemplar, realizându-le mai multe seturi de analize. După mai bine de 5 ore și după câte o perfuzie, turiștii bucureșteni s-au simțit mai bine și au fost externați.

„Am ajuns cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în jurul orei 17 și am plecat de acolo în jurul orei 22. În acest interval am fost preluați, ni s-a făcut internarea, am fost consultați, ni s-a luat sânge pentru analize, ni s-a administrat câte o perfuzie și ni s-a făcut externarea. (…) Apreciem profesionalismul tuturor cadrelor medicale pe care le-am văzut în aceste ore (practic, am prins schimbarea turelor și la medici, și la asistente), modul de comportare, răbdarea, empatia, dorința de a rezolva cazurile și de a depăși orice dificultate sau lipsă, în ciuda aglomerației permanente de la UPU, a gradului ridicat de dificultate a cazurilor, a situațiilor atât de diferite care trebuie gestionate. Și pentru aceasta, vă mulțumim!” au postat turiștii bucureșteni

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu primește întotdeauna cu bucurie și onoare mulțumirile pacienților care îi trec pragul. De această dată este vorba de doi soți, turiști din București, care s-au văzut nevoiți să facă o plimbare în timpul concediului lor și prin UPU, la data de 15 august 2024. Din fericire, totul a fost rezolvat rapid, iar cei doi vizitatori s-au putut întoarce la vacanța lor, fără alte evenimente nefericite. Ne bucurăm să primim aprecieri din partea pacienților, dar mai tare ne bucură că avem posibilitatea de a oferi puțină alinare durerilor fiecăruia dintre voi, atunci când ne treceți pragul. Vă mulțumim pentru frumoasele cuvinte, însă în egală măsură le mulțumim tuturor celor care ne transmit reacții în urma tratamentului primit în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, întrucât numai cu ajutorul dumneavoastră putem să lucrăm constant la îmbunătățirea calității actului medical.” au declarat reprezentanții SCJUS Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri