15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

BC CSU Sibiu a câștigat ultimul meci de pregătire. Luni începe Liga Națională

Știri din Județ

Echipa de baschet BC CSU Sibiu a reușit să obțină o victorie în partida de pregătire de la Târgu Jiu. Sibienii s-au impus cu 80-69 și așteaptă încrezători meciul de luni, din Liga Națională, împotriva celor de la corona Brașov.


Joi, sibienii au disputat ultimul meci de pregătire din presezon. Cu o rotație scurtă din cauza problemelor de ordin medical, echipa sibiană a câștigat pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu cu scorul de 80-69.

Jalon Pipkins a fost cel mai bun marcator cu 19 puncte, plus 5 recuperări și o pasă decisivă. Stavros Schizas a reușit 18 puncte și 3 recuperări, iar căpitanul Mirel Dragoste și-a trecut în cont 15 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Luni, 23 septembrie, la Sala Transilvania, este debutul în noul sezon. Biletele pentru meciul cu CSM Corona Brașov sunt disponibile pe site-ul bilete.ro.

BC CSU Sibiu debutează în noul sezon competițional cu o partidă pe teren propriu contra celor de la Corona Brașov. Jocul este programat luni, 23 septembrie, cu începere de la ora 19.00 la Sala Transilvania din Sibiu și contează pentru etapa cu numărul 1 din Liga Națională de baschet masculin. Biletele costă 25 de lei.

Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Prima Sport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri