27.6 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Echipa Galbenă sprijină familiile victimelor inundațiilor din Galați

Știri din Județ

Voluntarii Echipei Galbene, alături de organizația PNL Sibiu, coordonată de Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, sprijină familiile afectate de inundațiile din Galați. Cu empatie și dorința de a ajuta, au strâns alimente, pături, perne și produse de igienă pentru sinistrați.

„Suntem alături de familiile victimelor inundațiilor din Galați!

Deși ne despart sute de kilometri, Echipa Galbenă împreună cu organizația PNL Sibiu, coordonați de doamna Raluca Turcan și doamna Daniela Cîmpean ,nu am rămas indiferenți la suferința aproapelui.

Cu inimile pline de empatie și dorința de a ajuta, am achiziționat alimente, pături, perne, produse de igienă pentru sinistrații afectați de inundațiile din Galați.

În fața dificultăților prin care trec acești oameni, considerăm că trebuie să ne unim forțele și să le oferim sprijinul de care au nevoie.

Am ales să răspundem acestei situații cu solidaritate, iar fiecare produs cumpărat reprezintă un strop de speranță pentru cei care trec prin momente grele.

Împreună, putem face o schimbare reală în viața celor afectați!

Continuăm să fim alături de comunitatea din Galați și să oferim ajutor acolo unde este cea mai mare nevoie” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds