11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Festivalul Sibiu Sounds: un weekend de muzică live în Piața Mică

Știri din Județ

Peste 60 de artiști sibieni, individuali sau trupe, prezintă live cele mai noi melodii, dar și piese lansate în anii trecuți în cadrul ediției cu numărul 7 a Festivalului Sibiu Sounds. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală S’ART în colaborare cu Asociația Culturală PLAY și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2024.

În perioada 27-28 septembrie, în Piața Mică, se vor desfășura 14 show-uri ale artiștilor sibieni care produc și cântă muzica proprie, festivalul fiind o platformă pentru promovarea artiștilor locali.

Vineri, 27 septembrie, pe scenă vor urca, începând cu ora 17.00, Esu & BasilVio, Sergiu & The Fam, Blacktimber, EvergreeD, Alpha Q, RIFF și Revolter, artiști care acoperă genuri și sub-genuri muzicale diverse, precum: hip-hop, pop-rock, funk, heavy metal, hard rock, rock alternativ sau rock clasic.

Sâmbătă, 28 septembrie, tot de la ora 17.00, programul continuă cu un line-up la fel de divers: Silkrod, Hypno Ceperco, AltWaves, Heavy Duty, Wildchild, Onenightstand, Antract, trupe care cântă în stil death metal, rock alternativ, rock clasic, rock’n’roll, ori rock cu influențe punk, ska-punk sau indie.

Un element unic al festivalului îl reprezintă producerea și lansarea compilației muzicale „Together”, un album care include anul acesta 15 dintre cele mai recente piese ale artiștilor locali.

Accesul publicului la toate concertele este liber.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu