11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Noi detalii despre accidentul mortal de la Sibiu. Vezi cum arată vitezometrul mașinii!

Știri din Județ

Apar noi detalii cu privire la accidentul mortal de la Sibiu! Ancheta este încă în curs însă se conturează ipoteza conform căreia șoferul ar fi intrat intenționat sub remorca parcată a unui autocamion.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au intervenit de urgență, seara trecută în jurul orei 19:00, pe strada Podului din municipiul Sibiu. Un apel la 112 anunța un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe șofer decedat, în urma impactului extrem de puternic, acesta a fost pur și simplu decapitat. Acesta era de loc din localitatea vasluiană Huși însă era stabilit de ani buni la Sibiu.

Conform surselor Sibiu Independent, șoferul în vârstă de 37 de ani și-ar fi anticipat gestul, anunțându-și soția că se va sinucide. Martorii la eveniment au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că, înainte cu 10 minute de tragicul eveniment, l-au văzut pe șofer făcând ture prin zonă. După gestul necugetat, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că șoferul nu a folosit deloc pedala de frână.

Impactul a fost atât de puternic încât plafonul mașinii a fost pur și simplu smuls și rabatat în spatele mașinii. Martorii la eveniment au preconizat că șoferul ar fi avut undeva la 120 km/h. Totuși, din cauza impactului incredibil de mare, acul vitezometrului a sărit din locașul său iar mașina a fost distrusă complet, intrând aproape toată sub remorca grea a autocamionului. Șoferul decedat era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 11 ani.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu