6.2 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

OPINIE: Cum putea Primăria Sibiu rezolva ușor ambuteiajele de pe strada Abatorului

Știri din Județ

Sute de sibieni stau zilnic de două luni de zile blocați în trafic pe strada Abatorului. De când Primăria Sibiu a închis Podul Gării pentru reparații, grosul traficului a fost deviat pe strada Abatorului.

Zilnic, șoferii nesimțiți care încalcă zilnic regulile de circulație și taie coloana de mașini pe linia continuă. Poliția Locală nu este prezentă.

Publicitate

Dar majoritatea șoferilor stau și rabdă în coloană. Dar Primăria Sibiu avea o soluție temporară…

În apropiere de strada Târgul Fânului strada Abatorului se bifurcă. Coloana principală de mașini merge spre dreapta unde se intersectează cu strada Târgul Fânului în dreptul fostei fabrici Libertatea. O ramificație a străzii o ia în stânga și ajunge tot în strada Târgul Fânului, dar în laterala actualului palat de justiție.

Pe această ramificație se putea pune semnul de interzis la dreapta în intersecția cu strada Târgul Fânului și un semn de obligatoriu la stânga spre Strada Nicolae Teclu. De asemenea tot cu caracter temporar se putea interzice circulația pe strada Târgul Fânului de la sensul giratoriu cu strada Nicolae Teclu până la ramificația din strada Abatorului.

Cu această măsură simplă și temporară, toată coloana de mașini care tranzitează strada Abatorului spre cartierele Lazaret, Reșița și Gușterița ar avea un trafic mult mai fluent fără blocajele care se formează la ora actuală.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Ar mai fi de adaugat situatia din giratoriul de pe Viitorului cu Cibinului, de pe strada Cibinului tot timpul se creeaza situatii aiurea deoarce marcajele nu sunt conforme cu giratoriul. Sunt doua marcaje de cedeaza trecerea la intrare, fara sa fie doua benzi de intrare in giratoriu. Si acolo se creaza conflicte din cauza ca sunt doua masini care merg in fata pe Viitorului cand nu ar trebui sa fie asa. Iar trecerea pentru strada Viitorului e practic in giratoriu, daca trece un pieton o masina care ii acorda prioritate blocheaza toate strazile.

  2. Marea problema e ca zona de dincolo de liniile ferate s-a dezvoltat în vreme ce trecerile peste linii au rămas aceleași, insuficiente! La ce circulație este e evident ca deplasarea va avea o durata tot mai mare în viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș