18.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Speculum Multiplex – expoziție multi-manifest despre Marea Revelație, joia aceasta, în Sala de Expoziții a Primăriei din Sibiu

Știri din Județ

„SPECULUM MULTIPLEX”, o expoziție captivantă ce explorează dimensiunile misterioase ale condiției umane, se va deschide pe 3 octombrie, la ora 17:00, în Sala de Expoziții a Primăriei din Sibiu.

Atunci când Adevărul vorbește, Revelația se trezește, iar Timpul se oprește în loc. Spațiul devine scena ce oferă instantaneu loc Marilor Mistere ale Existenței: Ființa Umană în căutarea Sensului Vieții și al Propriei Existențe, în acțiune directă. 

SPECULUM MULTIPLEX este o expoziție multi-manifest despre Marea Revelație: suntem ființe spirituale trăind o experiență umană și nu invers. Aici și acum, îmbrățișează acest Adevăr și bucură-te! 

Publicitate

Atunci când totul pare pierdut, salvarea vine pe căi neașteptate: privește-te în oglindă!

Sunteți invitați să admirați colecția celor 9 lucrări premiate cu Medalii de Aur, Argint și Mențiuni la diferite Saloane Internaționale de Fotografie din perioada 2021-2023.

Oglindă, oglinjoară, cine este cel mai flex din țară?

Vicii și Delicii vs. Virtute și Onoare: un joc universal în care Omul își alege Calea și își făurește Destinul, cu Cheia Liberului Arbitru în mână. Marile teme actuale, precum Suveranitatea și Independența vs. Consumerismul și Dependențele, devin un joc al aparențelor la nivel macro, care poate fi jucat și la nivel micro. Adică: fă rai din ce ai și începe să faci diferența în propria ta viață. Atât cât poți, atunci când poți. Viața este a Ta: Totul începe și se sfârșește cu Tine. Privește-te în oglindă. 

Veți admira 26 de opere de fotografie artistică într-un stil simbolistic minimal, cu o mare doză de eclectic, centrate pe viciile umane, observate într-o manieră plastică modernistă, față în față cu Marile Adevăruri Universale, existente dincolo de spațiu și timp. Veți savura creațiile unui artist fotograf care folosește tehnici multiple de fotografie și artă digitală pentru a evidenția fenomene critice ale realității actuale: obsesiile, viciile, fricile și dependențele, care sunt doar fațete ale delirului existențial din „piscina” normalității actuale. Clopotele sună: ori trezirea este iminentă, ori adormirea devine fatală.

Radu Stănese va curatoria expoziția de la Sibiu, alături de Mihai Hurezeanu, în Sala de Expoziții a Primăriei, joi, 3 octombrie, la ora 17:00. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane