spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă de acum și în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu, cel mai recent oraș pe harta Glovo România

Sibiu, 14 octombrie 2019 – Din 10 octombrie, Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă și în Sibiu, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor. După București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova și Constanța, Sibiu este cel mai nou oraș din țară în care Glovo își extinde operațiunile, în perioada următoare urmând a fi anunțate două noi extinderi în România.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande – Mâncare, Cumpărături, Cadouri, Supermarket, Farmacie sau Băuturi -categoria prin care aceștia pot face cumpărăturile pentru acasă în câteva minute. În plus, prin butonul „Orice”, utilizatorii pot comanda absolut orice din orașul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, atât timp cât se încadrează în dimensiunile cutiei Glovo și nu depășește 9 kg. 

Categoria „Curier” este folosită de clienți pentru a trimite în mai puțin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți pentru ora de sport etc.

Cum functionează aplicația Glovo?

  • Descarcă aplicația gratuită Glovo de pe Google Play sau App Store și creează un cont;
  • Aplicația se va deschide și va trebui să setezi locația actuală pentru a vedea ce poți comanda în zona în care te afli;
  • Alege o categorie din cele predefinite sau folosește opțiunea Orice;
  • Comandă ce îți dorești și urmărește cum gloverul ajunge la tine;
  • Vei primi un email cu informațiile comenzii plasate;
  • Poți contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informații; 
  • Plătește cu cardul în aplicație sau cash la livrare și semnează pentru comanda primită atunci când curierul ajunge la tine;
  • Oferă un rating categoriei din care ai comandat și gloverului;
  • După finalizarea comenzii, găsești pe email confirmarea livrării și poza cu semnătura ta pentru comanda respectivă.

Până în acest moment, în România, peste 3,8 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicației, din toate cele 8 categorii. Cele mai multe comenzi au fost plasate pentru restaurante, supermarket și curierat.

Locuitorii orașului Sibiu vor putea să acceseze orașul lor de la ei de acasă, cumpărând orice produs și beneficiind de livrarea imediată a acestuia. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în urmatoarea perioadă.

Despre Glovo

Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în perimetrul orașului în care se află. Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 8 orașe din România, respectiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța și Sibiu. În primele 18 luni de activitate, Glovo a livrat peste 3,8 milioane de comenzi.

Glovo operează în toate marile capitale din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, dar și în 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador și Panama, fiind prezent în 257 de orașe din 33 de state.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda